REV Bulletinen

REV Bulletinen - en branschtidning i tillväxt

REV Bulletinen är en medlemstidning som fokuserar på hur engagerade väghållares vardag kan bli enklare. Tidningen är fullspäckad med intressanta artiklar om exempelvis underhåll av vägar, vad man gör om en medlem inte betalar eller vilka åtgärder en vägförening kan göra för att kontrollera trafiken på sin väg.

 

För de allra flesta enskilda väghållare är REV Bulletinen den självklara tidningen där de hittar råd och inspiration för att klara av sitt engagemang som ideellt engagerad styrelseledamot. Men tidningen har även sina trogna prenumeranter inom myndigheter såsom Trafikverket, Lantmäteriet, Sveriges kommuner samt departement och Riksdag. Beslutsfattare och specialister som även de tar till sig information, läsvärda reportage samt fakta om vad som händer i branschen.

 

Annonserna är en viktig del av REV Bulletinen, där läsarna vittnar om betydelsen av information och tillgänglighet av företag inom branschen. Tidningen växer stadigt i upplaga, 2019 har vi ökat till 15 000 exemplar och räknar med en fortsatt ökning på runt 500 ex per år. REV Bulletinen kommer ut 4 ggr/år

 

Vill ni prenumerera på tidningen?

Mejla till redaktionen@revbulletinen.se och lämna adressuppgifterna.
Medlemsföreningar kan logga in och enkelt lägga till fler prenumerationer under "Mina sidor" och vidare till "Styrelsen".

 

Priser

150:-/år för icke medlem

80:-/år och prenumeration för styrelseledamöter i medlemsföreningar.

Notera att det är en helårsprenumeration.

 

Tidningen finns även digitalt som PDF-format under rubriken "Tidigare utgivna nummer".

 

 

 


Är ni intresserade av att annonsera i Bulletinen?

Swartling & Bergström Media AB
Birger Jarlsgatan 110
114 20  STOCKHOLM
08-545 160 60
anders@sb-media.se