REV Förbundsstämma 2019

 

 

Den 23-24 mars nästa år är det förbundsstämma för Riksförbundet Enskilda Vägar.

Denna gång kommer vi att vara i Halmstad, på Hotell Tylösand. Kom och träffa hundratals andra engagerade enskilda väghållare, lyssna på intressanta och aktuella föreläsningar samt var med och påverka riksförbundets årsmöte.

 

Det kommer bli två dagar för styrelsemedlemmar i någon av REVs medlemsföreningar förkovra sig i kunskap rörande enskild väghållning. Ett skräddarsytt seminarieprogram blandas upp med företag inom branschen som ställer ut på mässan samt möjlighet att träffa REVs egna experter.

 

2019 står Halmstad som värdstad för förbundsstämman, en stad som ligger bra till kommunikationsmässigt. Både E6 och järnvägen går förbi. I Halland och i de angränsande länen har REV över 4 600 medlemsföreningar, som alla nu har en enkel möjlighet att komma

dit.

 

- I år satsar vi ännu mer på att locka vägföreningar från närområdet, berättar Malin Ohlsson, styrelseledamot i REV och ansvarig projektledare för förbundsstämman. Vi hoppas att många som kanske inte kan avvara en hel helg kan ta sig tid under en av dagarna, lyssna på föreläsningar och ta till sig nyheter inom enskild väghållning.

 

Samtidigt satsar REV som vanligt på en trevlig vistelse för dem som väljer att vara med under helgen. På lördagskvällen kommer efter avslutat seminarie- och mässprogram samt själva förbundsstämman det bli traditionsenlig middag med underhållning för deltagarna.

 

Ett urval av seminarier under stämman:

 

  •         Anders Lundell, vägingenjör REV: Vägskyltar, vad ska föreningen tänka på?
  •         Lars Olin, regionansvarig syd, REV: Fiber i vägen, praktiska tips för föreningen
  •         Leif Kronqvist, vägingenjör: Hur vi bäst tar hand om vår grusväg
  •         Karin Hammarlund, advokat Lindhés Advokatbyrå: Domstolsprocessen, vad händer om förening hamnar i domstol?
  •         Håkan Weberyd, advokat Optimus Advokatbyrå: Styrelsens ansvar ur ett juridiskt perspektiv
  •         Bengt Johansson, Trafikverket: Statliga bidrag, vad krävs?