Arbeta hos REV - Vägtekniker/ingenjör med rådgivande roll sökes

Vägtekniker/ingenjör med rådgivande roll sökes till REV

Riksförbundet Enskilda Vägar (REV) är en opolitisk organisation för de enskilda väghållarna i Sverige. Förbundet har till uppgift att bistå dem som arbetar med den enskilda väghållningen i Sverige, tillvarata de enskilda väghållarnas intressen samt representera de enskilda väghållarna gentemot politiker, myndigheter och organisationer.

 

Vi söker nu en vägtekniker som ska axla rollen som rådgivande expert gentemot våra medlemsföreningar. Rollen innebär ett stort ansvar och vi söker en person som är bekväm med den rådgivande funktionen, som är van att svara på frågor och bli REVs ”ansikte utåt” i frågor rörande vägteknik. Personen vi söker ska vara insatt i förvaltningsfrågor rörande enskild väghållning och kunna trafiklagstiftning. Dessutom ser vi helst någon som har erfarenhet av drift och underhåll av enskilda vägar.

 

Har du erfarenhet av föreningslivet är det en stor merit då våra medlemmar består av förtroendevalda inom ideell verksamhet. Kunskaper om styrelsearbete, föreningsstämmor etc är meriterande. Att hålla kurser samt bidra till kunskap i artiklar och informationsmaterial ingår i rollen.

 

Som person söker vi dig som är ordningsam, självständig och har lätt att kommunicera. Eftersom vi är en relativt liten organisation är det viktigt med samspelet både med kollegor och omvärld. Du kommer att få en stor och viktig roll på kansliet och vi söker en person som är positiv, flexibel och samtidigt är självgående och tar egna initiativ.

 

Arbetstiden är 35 timmar i veckan. Vi sitter i trevliga sekelskiftslokaler i centrala Stockholm.

 

Har du frågor om tjänsten kontakta Anders Östberg, Kanslichef 0762-39 68 19 alternativt Leif Kronkvist, Vägingenjör 08-20 27 62.

Ansök senast 15 oktober till anders.ostberg@revriks.se


Publicerat: 2016-09-13